Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Teemu, Sami, Anti ja Ville. Jokaisella on lemmikki, lempivaari ja lempihedelma.

- Nimeni on Teemu. Antilla ei ole pöllö. Se, jolla on papukaija, ei pidä ananaksista. Se, joka pitää sinisesta, ei pidä omenoista.

- Nimeni on Anti. Se, joka pitää valkoisesta, ei pidä ananaksista. Teemu ei pidä omenoista. Teemu ei pidä sinisesta.

- Nimeni on Teemu. Se, jolla on papukaija, ei pidä appelsineista. Se, jolla on koira, ei pidä appelsineista. En pidä punaisesta.

- Nimeni on Anti. En pidä keltaisesta. Se, jolla on pöllö, ei pidä punaisesta. Minulla ei ole koira.

- Nimeni on Sami. Minulla ei ole koira. Se, jolla on papukaija, ei pidä omenoista. Ville ei pidä appelsineista.

- Nimeni on Anti. En pidä ananaksista. Se, jolla on lepakko, ei pidä sinisesta. Se, joka pitää valkoisesta, ei pidä kirsikoista.

- Nimeni on Sami. Anti ei pidä punaisesta. Se, jolla on pöllö, ei pidä ananaksista. Ville ei pidä sinisesta.

- Nimeni on Ville. En pidä keltaisesta. Se, joka pitää punaisesta, ei pidä ananaksista. Se, jolla on koira, ei pidä punaisesta.

- Nimeni on Teemu. Se, joka pitää sinisesta, ei pidä kirsikoista.Tiedatko jo ratkaisu? Teemulla on koira. Teemu pidää keltainen. Teemu pidää ananaksista. Samilla on pöllö. Sami pidää sinisesta. Sami pidää appelsineista. Antilla on lepakko. Anti pidää valkoisesta. Anti pidää omenoista. Villella on papukaija. Ville pidää punaisesta. Ville pidää kirsikoista.
email:
salasano:

register
logout