Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Sami, Ville, Teemu ja Jyrki. Jokaisella on lempivaari, lempihedelma ja lemmikki.

- Nimeni on Ville. Jyrki ei pidä punaisesta. En pidä punaisesta. Se, joka pitää punaisesta, ei pidä appelsineista.

- Nimeni on Sami. Minulla ei ole kissa. Se, joka pitää vihreästä, ei pidä päärynoista. Ville ei pidä appelsineista.

- Nimeni on Jyrki. Sillä, joka pitää mansikoista, ei ole koira. Ville ei pidä ananaksista. Se, joka pitää sinisesta, ei pidä mansikoista.

- Nimeni on Teemu. Sami ei pidä ananaksista. Villella ei ole sutta. Sillä, joka pitää ananaksista, ei ole papukaija.

- Nimeni on Sami. Jyrki ei pidä päärynoista. Teemulla ei ole koira. Sillä, joka pitää vihreästä, ei ole papukaija.

- Nimeni on Teemu. En pidä sinisesta. Minulla ei ole sutta. Sillä, joka pitää päärynoista, ei ole papukaija.

- Nimeni on Ville. Samilla ei ole papukaija. Sillä, joka pitää mustasta, ei ole sutta. Sillä, joka pitää appelsineista, ei ole kissa.

- Nimeni on Jyrki. Minulla ei ole papukaija. Sillä, joka pitää päärynoista, ei ole sutta. Se, joka pitää vihreästä, ei pidä ananaksista.

- Nimeni on Ville. Se, joka pitää punaisesta, ei pidä mansikoista. Sillä, joka pitää appelsineista, ei ole koira. Sillä, joka pitää ananaksista, ei ole kissa.

- Nimeni on Teemu. Minulla ei ole kissa.Tiedatko jo ratkaisu? Sami pidää punaisesta. Sami pidää päärynoista. Samilla on koira. Ville pidää vihreästä. Ville pidää mansikoista. Villella on kissa. Teemu pidää mustasta. Teemu pidää appelsineista. Teemulla on papukaija. Jyrki pidää sinisesta. Jyrki pidää ananaksista. Jyrkilla on susi.
email:
salasano:

register
logout