Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Teemu, Ville, Kalle ja Anti. Jokaisella on lempivaari, lemmikki ja lempihedelma.

- Nimeni on Ville. En pidä kirsikoista. Anti ei pidä päärynoista. Teemu ei pidä mustasta.

- Nimeni on Teemu. Se, joka pitää keltainen, ei pidä kirsikoista. Se, joka pitää sinisesta, ei pidä omenoista. Kallella ei ole lepakko.

- Nimeni on Anti. Se, jolla on lepakko, ei pidä omenoista. Sillä, joka pitää vihreästä, ei ole koira. Sillä, joka pitää mustasta, ei ole papukaija.

- Nimeni on Teemu. Ville ei pidä appelsineista. Se, joka pitää sinisesta, ei pidä kirsikoista. Ville ei pidä sinisesta.

- Nimeni on Anti. Teemu ei pidä omenoista. En pidä mustasta. Ville ei pidä vihreästä.

- Nimeni on Kalle. Sillä, joka pitää mustasta, ei ole lepakko. Se, jolla on papukaija, ei pidä appelsineista. En pidä vihreästä.

- Nimeni on Ville. Se, jolla on koira, ei pidä kirsikoista. Antilla ei ole papukaija. Teemu ei pidä kirsikoista.

- Nimeni on Kalle. Sillä, joka pitää vihreästä, ei ole sutta. Se, joka pitää mustasta, ei pidä päärynoista. En pidä kirsikoista.

- Nimeni on Teemu. Kallella ei ole papukaija. Kallella ei ole koira. Se, jolla on koira, ei pidä omenoista.

- Nimeni on Ville. Se, joka pitää keltainen, ei pidä omenoista.Tiedatko jo ratkaisu? Teemu pidää sinisesta. Teemulla on koira. Teemu pidää appelsineista. Ville pidää keltainen. Villella on papukaija. Ville pidää päärynoista. Kalle pidää mustasta. Kallella on susi. Kalle pidää omenoista. Anti pidää vihreästä. Antilla on lepakko. Anti pidää kirsikoista.
email:
salasano:

register
logout