Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Jyrki, Kalle, Sami ja Ville. Jokaisella on lempihedelma, lempivaari ja lemmikki.

- Nimeni on Kalle. Se, joka pitää kirsikoista, ei pidä mustasta. Villella ei ole sutta. Sillä, joka pitää mansikoista, ei ole lepakko.

- Nimeni on Ville. Jyrki ei pidä kirsikoista. Jyrkilla ei ole kissa. Sillä, joka pitää kirsikoista, ei ole kissa.

- Nimeni on Sami. Jyrki ei pidä vihreästä. Ville ei pidä kirsikoista. Ville ei pidä omenoista.

- Nimeni on Ville. Kalle ei pidä omenoista. Sillä, joka pitää ananaksista, ei ole papukaija. Sillä, joka pitää mustasta, ei ole kissa.

- Nimeni on Jyrki. Ville ei pidä mustasta. Kalle ei pidä mustasta. Minulla ei ole sutta.

- Nimeni on Sami. Jyrki ei pidä keltaisesta. En pidä mansikoista. Se, joka pitää omenoista, ei pidä valkoisesta.

- Nimeni on Kalle. Se, joka pitää mansikoista, ei pidä valkoisesta. Minulla ei ole kissa. Sillä, joka pitää vihreästä, ei ole lepakko.

- Nimeni on Sami. Se, joka pitää mansikoista, ei pidä mustasta. Kalle ei pidä kirsikoista. Sillä, joka pitää keltainen, ei ole papukaija.

- Nimeni on Kalle. Sami ei pidä vihreästä. En pidä valkoisesta. Sillä, joka pitää vihreästä, ei ole papukaija.

- Nimeni on Sami. Se, joka pitää kirsikoista, ei pidä keltaisesta. Minulla ei ole papukaija. Sillä, joka pitää keltainen, ei ole sutta.

- Nimeni on Ville. Sillä, joka pitää ananaksista, ei ole sutta. En pidä mansikoista.Tiedatko jo ratkaisu? Jyrki pidää omenoista. Jyrki pidää mustasta. Jyrkilla on papukaija. Kalle pidää mansikoista. Kalle pidää vihreästä. Kallella on susi. Sami pidää kirsikoista. Sami pidää valkoisesta. Samilla on lepakko. Ville pidää ananaksista. Ville pidää keltainen. Villella on kissa.
email:
salasano:

register
logout