Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Jyrki, Teemu, Sami ja Kalle. Jokaisella on lemmikki, lempihedelma ja lempivaari.

- Nimeni on Kalle. Se, jolla on susi, ei pidä keltaisesta. En pidä omenoista. En pidä mustasta.

- Nimeni on Teemu. Se, jolla on koira, ei pidä punaisesta. Samilla ei ole sutta. Se, joka pitää appelsineista, ei pidä punaisesta.

- Nimeni on Kalle. Se, jolla on lepakko, ei pidä ananaksista. En pidä ananaksista. Sami ei pidä omenoista.

- Nimeni on Teemu. Kallella ei ole koira. Se, joka pitää päärynoista, ei pidä punaisesta. Se, joka pitää appelsineista, ei pidä mustasta.

- Nimeni on Jyrki. Se, jolla on papukaija, ei pidä punaisesta. Se, jolla on lepakko, ei pidä punaisesta. Se, joka pitää ananaksista, ei pidä vihreästä.

- Nimeni on Teemu. Samilla ei ole papukaija. Se, joka pitää omenoista, ei pidä vihreästä. Se, jolla on lepakko, ei pidä appelsineista.

- Nimeni on Kalle. Teemu ei pidä mustasta. Se, joka pitää ananaksista, ei pidä keltaisesta. Jyrki ei pidä omenoista.

- Nimeni on Teemu. Sami ei pidä ananaksista. Jyrkilla ei ole koira. Se, jolla on papukaija, ei pidä vihreästä.

- Nimeni on Sami. Se, joka pitää appelsineista, ei pidä keltaisesta.Tiedatko jo ratkaisu? Jyrkilla on papukaija. Jyrki pidää ananaksista. Jyrki pidää mustasta. Teemulla on susi. Teemu pidää omenoista. Teemu pidää punaisesta. Samilla on koira. Sami pidää appelsineista. Sami pidää vihreästä. Kallella on lepakko. Kalle pidää päärynoista. Kalle pidää keltainen.
email:
salasano:

register
logout