Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Jyrki, Teemu, Anti ja Kalle. Jokaisella on lemmikki, lempihedelma ja lempivaari.

- Nimeni on Anti. Se, jolla on kissa, ei pidä kirsikoista. Se, jolla on papukaija, ei pidä päärynoista. Se, joka pitää kirsikoista, ei pidä mustasta.

- Nimeni on Jyrki. Se, jolla on papukaija, ei pidä mustasta. Se, joka pitää appelsineista, ei pidä mustasta. En pidä appelsineista.

- Nimeni on Anti. Jyrkilla ei ole pöllö. Kalle ei pidä harmaasta. Kalle ei pidä kirsikoista.

- Nimeni on Kalle. Se, jolla on pöllö, ei pidä valkoisesta. En pidä vihreästä. Se, joka pitää omenoista, ei pidä mustasta.

- Nimeni on Anti. En pidä valkoisesta. En pidä mustasta. Se, joka pitää omenoista, ei pidä harmaasta.

- Nimeni on Kalle. Teemu ei pidä päärynoista. Se, jolla on susi, ei pidä päärynoista. Teemulla ei ole papukaija.

- Nimeni on Anti. Jyrki ei pidä vihreästä. Se, jolla on papukaija, ei pidä appelsineista. Se, jolla on papukaija, ei pidä kirsikoista.

- Nimeni on Kalle. En pidä mustasta. Se, joka pitää omenoista, ei pidä vihreästä. Se, jolla on pöllö, ei pidä kirsikoista.

- Nimeni on Anti. Se, jolla on pöllö, ei pidä harmaasta. Teemulla ei ole sutta.Tiedatko jo ratkaisu? Jyrkilla on kissa. Jyrki pidää päärynoista. Jyrki pidää mustasta. Teemulla on pöllö. Teemu pidää appelsineista. Teemu pidää vihreästä. Antilla on susi. Anti pidää kirsikoista. Anti pidää harmaasta. Kallella on papukaija. Kalle pidää omenoista. Kalle pidää valkoisesta.
email:
salasano:

register
logout