Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Teemu, Sami, Ville ja Kalle. Jokaisella on lempivaari, lemmikki ja lempihedelma.

- Nimeni on Kalle. Sillä, joka pitää harmaasta, ei ole kissa. Teemu ei pidä harmaasta. Samilla ei ole papukaija.

- Nimeni on Ville. Se, jolla on susi, ei pidä appelsineista. Sillä, joka pitää harmaasta, ei ole papukaija. Se, jolla on susi, ei pidä mansikoista.

- Nimeni on Teemu. Kalle ei pidä mansikoista. Minulla ei ole pöllö. Samilla ei ole kissa.

- Nimeni on Ville. Se, jolla on pöllö, ei pidä mansikoista. Minulla ei ole kissa. Sillä, joka pitää vihreästä, ei ole kissa.

- Nimeni on Sami. Se, jolla on pöllö, ei pidä päärynoista. Teemulla ei ole sutta. Se, joka pitää mustasta, ei pidä ananaksista.

- Nimeni on Ville. Se, joka pitää vihreästä, ei pidä appelsineista. Sillä, joka pitää keltainen, ei ole sutta. Sami ei pidä ananaksista.

- Nimeni on Teemu. Villella ei ole sutta. Se, joka pitää keltainen, ei pidä päärynoista. Sillä, joka pitää mustasta, ei ole sutta.

- Nimeni on Sami. Se, jolla on papukaija, ei pidä päärynoista. Se, jolla on pöllö, ei pidä appelsineista. Kallella ei ole papukaija.

- Nimeni on Kalle. En pidä ananaksista. Se, joka pitää vihreästä, ei pidä mansikoista. Teemu ei pidä mustasta.

- Nimeni on Ville. Sillä, joka pitää harmaasta, ei ole pöllö.Tiedatko jo ratkaisu? Teemu pidää keltainen. Teemulla on papukaija. Teemu pidää mansikoista. Sami pidää harmaasta. Samilla on susi. Sami pidää päärynoista. Ville pidää vihreästä. Villella on pöllö. Ville pidää ananaksista. Kalle pidää mustasta. Kallella on kissa. Kalle pidää appelsineista.
email:
salasano:

register
logout