Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Jyrki, Ville, Kalle ja Sami. Jokaisella on lemmikki, lempivaari ja lempihedelma.

- Nimeni on Kalle. Sami ei pidä vihreästä. Se, jolla on pöllö, ei pidä keltaisesta. Villella ei ole pöllö.

- Nimeni on Ville. Se, joka pitää vihreästä, ei pidä omenoista. En pidä kirsikoista. Se, jolla on kissa, ei pidä punaisesta.

- Nimeni on Jyrki. En pidä vihreästä. Se, joka pitää mustasta, ei pidä mansikoista. Kallella ei ole kissa.

- Nimeni on Kalle. Se, jolla on pöllö, ei pidä päärynoista. Ville ei pidä päärynoista. En pidä vihreästä.

- Nimeni on Sami. Se, jolla on kissa, ei pidä omenoista. Se, joka pitää mustasta, ei pidä päärynoista. Se, joka pitää punaisesta, ei pidä kirsikoista.

- Nimeni on Ville. Se, jolla on papukaija, ei pidä mustasta. Se, joka pitää mustasta, ei pidä omenoista. Se, jolla on lepakko, ei pidä punaisesta.

- Nimeni on Sami. Se, jolla on pöllö, ei pidä punaisesta. Kalle ei pidä punaisesta. Se, joka pitää punaisesta, ei pidä päärynoista.

- Nimeni on Jyrki. Kalle ei pidä keltaisesta. Samilla ei ole kissa. Sami ei pidä keltaisesta.

- Nimeni on Ville. Se, jolla on lepakko, ei pidä päärynoista.Tiedatko jo ratkaisu? Jyrkilla on kissa. Jyrki pidää keltainen. Jyrki pidää päärynoista. Villella on lepakko. Ville pidää vihreästä. Ville pidää mansikoista. Kallella on pöllö. Kalle pidää mustasta. Kalle pidää kirsikoista. Samilla on papukaija. Sami pidää punaisesta. Sami pidää omenoista.
email:
salasano:

register
logout