Tervetuloa Vislandiaan! Tällä asuu neljä taikuria. Heidän nimensä on Anti, Teemu, Kalle ja Sami. Jokaisella on lempihedelma, lempivaari ja lemmikki.

- Nimeni on Teemu. Sillä, joka pitää mustasta, ei ole kissa. Kalle ei pidä mansikoista. Sillä, joka pitää omenoista, ei ole kissa.

- Nimeni on Kalle. Se, joka pitää kirsikoista, ei pidä sinisesta. Se, joka pitää mansikoista, ei pidä sinisesta. Sami ei pidä ananaksista.

- Nimeni on Teemu. En pidä ananaksista. Se, joka pitää mansikoista, ei pidä valkoisesta. Se, joka pitää kirsikoista, ei pidä mustasta.

- Nimeni on Sami. Teemu ei pidä sinisesta. Se, joka pitää mansikoista, ei pidä keltaisesta. Sillä, joka pitää kirsikoista, ei ole lepakko.

- Nimeni on Anti. En pidä omenoista. Se, joka pitää kirsikoista, ei pidä valkoisesta. Minulla ei ole papukaija.

- Nimeni on Sami. Antilla ei ole koira. Kalle ei pidä kirsikoista. Sillä, joka pitää mansikoista, ei ole lepakko.

- Nimeni on Kalle. Antilla ei ole lepakko. Sillä, joka pitää kirsikoista, ei ole papukaija. Teemulla ei ole papukaija.

- Nimeni on Sami. Teemulla ei ole lepakko. Anti ei pidä sinisesta. En pidä valkoisesta.

- Nimeni on Teemu. Sillä, joka pitää valkoisesta, ei ole lepakko. Sillä, joka pitää valkoisesta, ei ole kissa. Sillä, joka pitää mansikoista, ei ole papukaija.Tiedatko jo ratkaisu? Anti pidää kirsikoista. Anti pidää keltainen. Antilla on kissa. Teemu pidää mansikoista. Teemu pidää mustasta. Teemulla on koira. Kalle pidää ananaksista. Kalle pidää valkoisesta. Kallella on papukaija. Sami pidää omenoista. Sami pidää sinisesta. Samilla on lepakko.
email:
salasano:

register
logout